Maximale inzet om alle inwoners te kunnen vaccineren

Op 14 januari 2021, over deze onderwerpen: Senioren, Welzijn
Piet De Bruyn aan Sportoase De Toren

Piet De Bruyn, schepen van Gezondheid, is bijzonder blij dat Sportoase De Toren in Rotselaar over een 2-tal weken wordt ingericht als vaccinatiecentrum. Alle inwoners van Rotselaar, Holsbeek en Tremelo zullen hier hun covid vaccin kunnen krijgen. De locatie is ideaal dankzij een goede bereikbaarheid én ruime parking voor auto’s en fietsers.

Piet De Bruyn (N-VA) is overtuigd dat door de nabijheid en de vertrouwde omgeving meer inwoners zich zullen laten vaccineren.

Bovendien wil Piet De Bruyn ook alle inwoners overtuigen: “Ik ga samen met de Mobiele Centrale bekijken wat mogelijk is om onze senioren en personen met een beperking naar het vaccinatiecentrum te kunnen brengen.”

Op de site van Sportoase De Toren bevinden zich sportterreinen, een speeltuin, een skatepark en een cafétaria. Ook de Plas is bereikbaar op wandelafstand. Afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen kan het halen van een vaccin gecombineerd worden met een fijne gezinsuitstap. Het wordt een uitdagende en drukke periode die zal en moet lukken dankzij de goede samenwerking met Eerstelijnszone Leuven Noord.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is