Maak kennis met ledenverantwoordelijke Najdat Tracy

Op 6 september 2021, over deze onderwerpen: Activiteiten & Afdelingswerking, Bestuursleden
Ledenverantwoordelijke Najdat

Familie:

“Mijn ouders, twee broers, twee zussen en ikzelf verhuisden in 2015 van Aleppo (Syrië) naar Wezemaal. Ik vind Rotselaar een hele mooie gemeente met als favoriete plekken de Wijngaardberg en de Plas. Je kan er wandelen, joggen, picknicken en tot rust komen.”

Studies:

“Dankzij het Sint Jozef Instituut in Betekom heb ik mijn Nederlands geleerd op acht maanden, waardoor ik hier kon verder studeren in Don Bosco Haacht. Ik startte het vierde middelbaar techniek-wetenschappen, op advies van vrienden, en in 2019 studeerde ik af. Momenteel studeer ik biomedische wetenschappen aan de KU Leuven.”

N-VA:

“Van jongs af aan had ik interesse in politiek en op mijn achttiende besloot ik me aan te sluiten bij een van de partijen. Ik maakte een overzicht van alle partijen en hun standpunten en concludeerde dat ik thuishoorde bij de N-VA. Nadat ik de lokale afdelingswerking een jaar gevolgd had als lid, besloot ik me in 2018 kandidaat te stellen voor het bestuur. In het begin moest ik een evenwicht zoeken tussen mijn studies en de politieke activiteiten. Maar sinds deze zomer neem ik met veel enthousiasme de taak van ledenverantwoordelijke op mij.”

Vrijwilligerswerk:

“Als vrijwilliger bij het Rode Kruis hielp ik van bij het begin van de coronacrisis in het woonzorgcentrum Demerhof. Sindsdien help ik ook met de bloedinzamelingen in Wezemaal en sinds kort ben ik aangesteld als provincieverantwoordelijke voor het bloed en plasma geven. Maar je kan me ook gezien hebben op het consultatiebureau van Kind en Gezin in de Langestraat of in het vaccinatiecentrum.”

Hobby’s:

“Vroeger speelde ik muziek met een luit, een Arabisch muziekinstrument dat een beetje op een gitaar lijkt. Ook teken ik heel graag. Momenteel ga ik fitnessen en volg ik danslessen.”

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is