N-VA Rotselaar vol vertrouwen naar gemeenteraadsverkiezingen 2012

Op 28 december 2011

N-VA-Rotselaar  vol vertrouwen naar  gemeenteraadsverkiezingen  2012

 

Het bestuur van N-VA-afdeling Rotselaar bevestigt dat de mandatarissen Jan Vanborren, Jules Philipsen en Bart De Hoef ontslag hebben genomen uit de N-VA. De drie mandatarissen lieten ondertussen per brief weten dat ze geen ontslag nemen uit hun mandaat en dat ze dit verder zullen opnemen als CD&V mandataris.

Het bestuur betreurt deze overstap van haar mandatarissen, evenals het gemak waarmee het lokale CD&V-bestuur hun overkomst aanvaardt.

N-VA-Rotselaar kijkt echter vol vertrouwen naar de toekomst. Het voorbije jaar steeg het ledenaantal fors en werden er tal van nieuwe initiatieven genomen als voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012. Zoals reeds meegedeeld in september, zal de partij met een eigen lijst deelnemen aan deze verkiezingen.

De partij zal voortaan in alle onafhankelijkheid standpunten innemen met betrekking tot het beleid van de gemeente.

Het voltallige bestuur van N-VA Rotselaar maakt graag van de gelegenheid gebruik om iedereen uit te nodigen op haar volgende activiteiten.

* Op zondag 15 januari biedt de afdeling al haar leden en sympathisanten een nieuwjaars- aperitief aan in de Oude Pastorie te Werchter. Iedereen is welkom vanaf 10u30.

* Op donderdag 2 februari vindt het eerste N-VA Café plaats. Die avond kan u vanaf 20u00 in café QV op het marktplein in Wezemaal op informele wijze kennismaken met de partij en haar bestuursleden.

 

Voor meer informatie:

Piet De Bruyn

Senator – Verantwoordelijke Communicatie

0486 84 14 02

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is